Else Baden-Jensen
Else Baden-Jensen
Terapi
Kurser og foredragDrømmetydningitem2
item8
Kurser og foredragElse Baden-JensenTerapiElse Baden-Jensen
TerapiDrømme
Terapi Århus

Tankefeltterapi til den nervøse patient

Kurset henvender sig til hele det odontologiske team og har fokus på at forberede deltagerne til at praktisere TFT/ EFT på patienter på klinikken. Kurset er en blanding af træning i selvbehandling, i behandling af andre og en teoretisk indføring i metoden.

Tankefeltterapi er brugbart til selvbehandling mod stress og følelsesmæssig turbulens og giver dig din indre ro og balance tilbage. Deltagerne vil træne teknikken på hinanden, så fremgangsmåden bliver grundigt gennemprøvet og dermed let at gribe til på klinikken, når den bange patient kommer.

Praktisk information om kurset:

Hvornår: Lørdag og søndag d. 25. - 26. oktober 2014, lørdag kl 10-17, søndag kl 9-16.

Hvor: AJO-Huset, Skolebakken 7, 8000 Århus C

Pris: 2.900,- ved tilmelding før d. 25.9 - derefter 3100,- (der serveres kaffe, te, frugt og vand)

Man kan få 14 kursus-points for dette kursus

Kursusgebyret bedes indsat på konto 5074 1256874 - HUSK at skrive dit navn på indbetalingen.

Når du har betalt, skal du OGSÅ tilmelde dig med navn, adresse og telefonnummer på min mail elsebj@gmail.com, så jeg har kontakt til dig. Du modtager nemlig ca en uge inden kurset en mail med de sidste praktiske informationer.

Deltager antal max 12 personer.

Afbud se her

Har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at ringe til mig på telefon 30 25 86 10 eller mail elsebj@gmail.com.

Tilmeldingsfrist 25. september

IMG14542
IMG14532

Else arbejder her med TFT på en nervøs patient

Se mere om TFT/EFT på min hjemmeside her

Se her nogle anmeldelser af dette kursus:

Det er med stor glæde og udbytte, jeg har deltaget på Else Baden-Jensens kursus i tankefeltterapi. Det er et af de allerbedste kurser jeg har været på de sidste mange år. Else er en meget dygtig underviser, der formidler stoffet på en god og let forståelig måde. Kurset giver en meget overskuelig og enkel måde at behandle folk med tandlægeskræk. På kurset lærer man at behandle patienter med tandlægeskræk efter et meget håndgribeligt system. Først gennemgåes hver enkelt metode og her efter indøves og trænes metoden med ens medkursister grundigt. 

Dette gør kurset endog meget praksis relevant, og som kursist er man umiddelbart efter kurset klar til at bruge metoderne i praksis.

Jeg vil varmt anbefale kurset til alle, der arbejder med patienter, der lider af tandlæskræk eller blot med nervøse og utrygge patienter. 

Som du vil opdage under kurset er tankefeltterapi en enkelt og systematisk metode, der kan skabe umiddelbar forandring for den angste og motiverede patient.

God fornøjelse!

Tandlæge Christian Daric-Schjøtt, Brønshøj

 

(Jeg havde bestemt også en god weekend ,sjældent at have følt det sådan på et kursus, men det kan vi takke dig for. Min anmeldelse - hvis det ikke er for sent.)

I weekenden 2. og 3.november 2013 deltog jeg i  "Kursus i Tankefeltterapi TFT " som blev afholdt i Århus af Else Baden-Jensen..

Kurset strakte sig over 2 dage med 2 x 7 timers undervisning samt ikke mindst træning i teknikken til behandling af den nervøse patient.Der var god tid til at træne på de andre deltagere og få gode råd af Else.

At TFT virker,  blev overbevisende demonstreret at Else Baden-Jensen, da hun på en inviteret patient som havde taget hele turen til Århus fra Hirtshals,på ca.45 min fjernede patientens angst for at få tandlægebehandling. Kurset burde tilbydes bredt til det danske odontologiske team,da det er en meget enkel metode til at få mange flere mennesker behandlet for deres tandlægeangst.

Erik Müller Pedersen

Tandlæge

 

Tusind tak for et dejligt kursus.

Det var meget spændende og udviklende. Det er spændende at lukke døren op til en anden måde at angribe problemerne  på, at prøve nogle andre veje i forhold til det at behandle tandlægeskræk patienter. Dette fik jeg indfriet på kursuset. Vi kan jo altid dope patienter med medicin og lattergas og til tider fuld narkose. Det, at kunne behandle selve angsten, så patienterne kan lettes for denne angst og opsøge tandlægen uden angst, er helt fantastisk. Har efter kursuset faktisk mødt et par stykker der har prøvet TFT for deres tandlæge skræk, og det har virket. Det så vi jo også på kursuset, hvor din tandlægeskræk patient virkelig fik sin tandlæge angst bearbejdet, så hun efterfølgende kunne forholde sig til tandlæger uden angst.

Har fået brugt TFT den forløbende uge på mig selv. Har kontaktet flere, som gerne vil prøve det. Glæder mig til vidre fordybelse, afprøvning og indlæring af teknikken.

Mette, tandlæge i den kommunale tandpleje

 

Se en artikel om TFT og tandbehandling her

Girafsprog

Til forsiden
Til site map
Else Baden-JensenTerapiTerapiElse Baden-JensenElse Baden-JensenElse Baden-JensenElse Baden-JensenTil forsidenTil site map